štvrtok, 25 apríla, 2024
DomovAktuálneVýživná strava pre psa pomáha ku zdraviu a šťastiu

Výživná strava pre psa pomáha ku zdraviu a šťastiu

Konzervy a pochúťky pre psov sú skvelým spôsobom, ako poskytnúť svojmu štvornohému priateľovi výživnú stravu a množstvo chutných pochúťok. Dbajte na kvalitu zloženia, vyhýbajte sa konzervantom, aditívam, lepku či umelým farbivám.

Zverte výživu a stravu svojho psa do slovenských rúk výrobcov Panakei a doprajte mu to najkvalitnejšie, čo trh s krmivami ponúka.

Zloženie na prvom mieste

Ak hľadáte dokonalý spôsob, ako svojmu psíkovi prejaviť lásku a uznanie, potom je kvalitná strava, ktorá nebude zaťažovať jeho trávenie, ideálnou voľbou. Už nehľadajte nič iné ako konzervy pre psa a pochúťky s tým najlepším zložením! Konzervy sú skvelým spôsobom, ako poskytnúť vášmu štvornohému miláčikovi potrebnú výživu a chuť, ktorú miluje. Je ľahké ju vybrať a prispôsobiť špecifickým stravovacím potrebám vášho psa a je to tiež skvelý spôsob, ako zabezpečiť pestrosť jeho stravy. Konzervy sú navyše plné vysokokvalitných bielkovín, vitamínov a minerálov, ktoré udržiavajú vášho psa zdravého.

Odmena vždy po ruke

Pokiaľ ide o pamlsky pre psov, je k dispozícii obrovský výber, z ktorého si môžete vybrať a dobroty striedať. Od bezobilných variantov až po špeciálne pochúťky pre psích alergikov – každý si tu nájde niečo. Pamlsky sú tiež skvelým spôsobom, ako odmeniť vášho psíka za dobré správanie a povzbudiť ho, aby pokračoval v dobrej práci a bol aktívny. Majte ich tiež po ruke na dlhých prechádzkach, aby ste psovi doplnili energiu.

Takže či už hľadáte len chutné menšie jedlo, alebo chutnú odmenu, nezabudnite dať svojmu psovi okrem granúl aj konzervy a pamlsky! Tie sú v rôznych formách od sušeného mäsa až po sušienky – pre každého psa sa nájde niečo, čo mu chutí. S konzervami a pamlskami môžete svojho psíka rozmaznávať každý deň niečím výnimočným. A keďže sú tieto pochúťky skladovateľné, môžete ich mať po ruke kedykoľvek, keď bude váš psí kamarát potrebovať občerstvenie.

Zdroj obrázku: Jaromir Chalabala / Shutterstock.com

Podobné články

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno

- Advertisment -

Najčítanejšie články